FAQ

De trainingen

Alle trainingen Tough MoM zijn goed te volgen voor ieder moment van je zwangerschap of als je herstellende bent van je zwangerschap. Iedereen wordt tijdens de training positief aangemoedigd om het optimale uit zichzelf te halen. Onze ervaren trainers zullen de training aanpassen aan jouw niveau. Wij willen je graag helpen om je conditie te verbeteren. Luister vooral goed naar je eigen lichaam en samen zorgen wij dat je het maximale uit elke training haalt.

Vanaf het moment dat je zwanger bent, ben je van harte welkom bij de trainingen. De meeste deelnemers starten rond 12 tot 16 weken zwangerschap. Ben je al verder in je zwangerschap? Dan ben je natuurlijk ook meer dan welkom in onze trainingen. Doortrainen kan tot een paar weken voor de uitgerekende datum.

De trainingen worden niet vergoed vanuit je basis verzekering. Wel bieden veel zorgverzekeraars dekking vanuit de aanvullende verzekering. Deze dekking varieert, maar is meestal tussen de €75,- en €125,-

Ja, de trainingen gaan altijd door, bij slecht weer verplaatsen we vaak naar het afdak onder het provinciehuis. Alleen bij gevaarlijke situaties zoals bij code rood storm of bijzonder veel sneeuw wordt de training gecanceld. De trainer zal in deze gevallen een bericht sturen.

Wij raden je aan om je bij te kleden in laagjes, zodat je kleding uit en aan kan trekken tijdens en na de training. Een een paar goede (hardloop)schoenen en een flesje water of een bidon mee. Je waardevolle spullen kan je het beste thuis laten. Bij koud winterweer is het aan te raden om handschoenen aan te doen.

We verzamelen altijd op het plein VOOR het provinciehuis aan de zijde van de Luttenbergstraat. Je kan hier het hele weekend en op werkdagen van 18.00 tot 06.00 gratis parkeren.

Reserveren

Je kan je opgeven op de website onder het kopje ‘RESERVEREN’ in het menu. Daar kan je de gewenste dag en het tijdstip kiezen. Je krijgt een bevestigingsmailtje in je inbox.

Ja, ook met een lidmaatschap vragen wij je per training aan te melden. De trainer weet op die manier hoeveel deelnemers aanwezig zijn en kan je bereiken bij bijzonderheden. Ook kunnen wij je in het geval van een contactonderzoek op de hoogte brengen mocht er een corona besmetting zijn onder één van de leden van de bootcamp.

Aanmelden kan tot 5 minuten voor aanvang, ben je dit vergeten? Niet erg, geef het aan bij de training, dan zet de trainer je alsnog op de lijst.

Nee! Het reserveren is voor onze administratie, voorbereiding op de training en vanwege de huidige corona situatie. Er is geen maximum aantal deelnemers per training. Wij zullen op het moment dat de groepen te groot worden, extra bootcamp momenten aanbieden, zodat de training overzichtelijk blijft voor de deelnemers en trainers.

Bij de bevestigingsmail van je reservering zit een link die je kan gebruiken om te annuleren, zo krijg je de credit van die week terug en kan je die op een ander moment inzetten die week.

Lidmaatschap en abonnementen

Je kan je abonnement kosteloos aanpassen naar een onbeperkt of een 1x per week abonnement. Ook kan je kosteloos en flexibel switchen van Tough MoM – zwanger en fit trainingen naar reguliere bootcamp en andersom. Stuur een mailtje naar info@toughlove.nl of een WhatsApp berichtje naar 0630483627 (Tiemen). Dan is je abonnement per direct aangepast.

Jammer dat je het abonnement wil opzeggen. Stuur een mailtje naar info@toughlove.nl of een WhatsApp berichtje naar 0630483627 (Tiemen). Voor het opzeggen van je abonnement geldt een opzegtermijn van 1 maand vanaf het moment dat je een bericht stuurt. Hierdoor zit je nooit vast aan eindeloze contracten. De overige voorwaarden vind je “hier”

Meer vragen over Tough MoM – Zwanger en Fit Bootcamp?

Heb je nog vragen die niet in bovenstaande lijst voorkomen? Klik dan op de button hier onder voor de contact pagina